Ecigg borde få rökas inomhus

Vårt samhälle har under en längre tid stiftat lagar som har jobbat emot ecigg eller annan typ av rök användande. Vi ser stora utmaningar inom många områden i samhället då vardagen blir allt mer stressig. Och man kan inte på samma sätt hitta en lugn stund att koppla av på. Och hitta sinnesnärvaro samt ta ett par puffar på sin ecigg på restauranger. Utan att behöva gå ut och frysa baken av sig.

För mig så är användandet av min ecigg

En lugn och avkopplande stund och det är för mig helt obegripligt. Hur man inte kan tillåta att använda ecigg inomhus då elciggen bara producerar vattenånga. Med smak som inte har några som helst hälsoeffekter på folk runt omkring dig. 

Dessutom luktar det fruktansvärt gott så jag förstår inte varför folk gnäller på att man röker inomhus. Det är större risk att du får en obehaglig doft ut av ruttet kött på restaurangen. Än vad du skulle få ut av eciggs lukt man har ju tyvärr fått böta. För att man har rökt på en plats där det enligt lag inte är tillåtet. Men någon måste sätta ner foten och visa att samhället är helt ute och cyklar. Det finns mycket större problem i samhället. Än att någon sitter på en offentlig plats inomhus och puffar på sin ecigg. 

Många äldre dör i förtid

För att dem har dålig hygien i deras boenden, dålig mat och trånga utrymmen. Men detta är ingen som vill lägga ner tillräckligt med energi på. Utan man håller istället på att straffa oss som använder ecigg. Som ett sätt att fly sin stressiga vardag som samhället har byggt upp.

Ecigg

Stressnivån kommer garanterat att inte bli lägre, ska du då göra det svårare för vissa personer. Att slappna av vid de tillfällena de faktiskt behöver ha. Det är dags nu att vakna upp och inse att eciggen är inte det stora problemet. Utan det är felprioriteringar av det moderna samhället.

Gör om och gör rätt så vi får möjligheten att kunna använda elciggen inomhus.